Реклама

Качественный Ремонт стиральных машин в Киеве

Меню сайта

Реклама

Форма входа

Поиск

Друзья сайта

    Rambler's Top100
      Рейтинг сайтов YandeG

    Статистика

    Каталог статей

    Главная » Статьи » Cтатьи о строительстве и ремонте

    Страви з риби (оселедець, асорті рибне)
    Оселедець з картоплею і маслом

    Оселедець — 73, картопля — 103. Маса вареної картоплі — 75, масло вершкове — 15. Вихід — 125.

    Оселедець розібрати на чисте філе, нарізати упоперек навскіс кусочками 2—3 см завширшки і викласти на тарілку для оселедця або лоток у вигляді цілої риби, приклавши хвіст і оброблену голову, прикрасити зеленню петрушки. Окремо на кроншілі або у круглому баранчику, поставленому на закусочну тарілку, подати гарячу відварну цілу картоплю або обточену у формі бочечки, посилану посіченою зеленню, на розетці — гарно оформлене вершкове масло.

    Оселедець січений

    Оселедець — 938, хліб пшеничний — 140, молоко або вода — 140, цибуля ріпчаста — 143, яблука свіжі — 143, масло вершкове — 50, оцет 3%-й — 30. Вихід— 1000.

    Філе оселедця без шкіри і кісток подрібнити на м'ясорубці разом із замоченим у молоці або воді і віджатим хлібом, злегка з пасерованою ріпчастою цибулею і свіжими яблуками. Додати розм'якшене вершкове масло, мелений перець, оцет і все розтерти до однорідної маси. Масу викласти на тарілку для оселедця, надати форми цілої риби або довгастої гірки і ложкою, змоченою в олії, зробити візерунок.

    Перед подаванням прикрасити оселедцем, яблуками, цибулею, вершковим маслом, подрібненими листками салату, яйцями, звареними круто. Подавати порціями по 50—100 г.

    Асорті рибне

    Сьомга солона — 35 або лосось солоний — 38, севрюга — 53, маса відварної севрюги — 25; кілька — 56 або шпроти — 26, ікра паюсна або зерниста, або кетова — 10,2, маса рибних продуктів — 85; огірки солоні — 19, томати свіжі — 18, морква — 19, зелений горошок — 23, желе — 7, заправа для салатів — 8, маса гарніру — 75, лимон — 7. Вихід — 165.

    До складу страви слід включати не менш як 3—4 види рибних продуктів. Для рибного асорті використовують готові рибні продукти: малосолону сьомгу, лососину, кету, баликові вироби, відварну або смажену рибу, ікру (паюсну, зернисту, кетову), сардини, шпроти, кільки, рибу в томаті та ін.

    Для приготування асорті не рекомендується використовувати продукти однакового кольору. Нарізані тоненькими кусочками продукти викласти на овальне або кругле блюдо. Ікру можна покласти в маленькі корзиночки (тарталетки), випечені із листкового тіста.

    Навколо або збоку асорті розмістити овочевий гарнір: свіжі огірки і томати, зелений горошок, моркву, солодкий перець, маслини, рибне желе. Гарнір не повинен закривати основний продукт. Прикрасити страву скибочкою лимона, листками салату, зеленню петрушки.

    ZpTown: Гарячі рибні страви
    Категория: Cтатьи о строительстве и ремонте | Добавил: ivan (14.09.2013)
    Просмотров: 1134 | Комментарии: 3 | Рейтинг: 0.0/0 |
    Всего комментариев: 2
    2 fAPHBN  
    0
    <a href=http://cialisa.buzz>cialis 5 mg best price usa</a> delegation in Colombo said in a statement that it was concerned by the recent incidents, including the death of three civilians during a protest in Weliweriya town northeast of Colombo and a mob attack on a Colombo mosque

    1 XVbMGiCcx  
    0
    One of these studies also included diabetic patients and noted a comparative improvement in hemoglobin A 1c after 6 months low fat diet 0 <a href=http://finasterid.cfd>buy fincar online review united states</a>

    Имя *:
    Email *:
    Код *: